SSC hjälper dig som är arkitekt eller beställare

SSC hjälper dig som är arkitekt eller beställare

Arkitektrådgivning

En av SSC:s unika styrkor är den stora stab av rådgivare och tekniskt sakkunniga som kan stödja dig genom hela projektet i val av produkter, funktioner och lösningar. Här finns erfarenheten, bredden och sakkunskapen för att ge dig kvalificerad rådgivning rörande krav och önskemål, såväl brand-, ljud och U-värdeskrav, som tekniska funktionskrav. Genom att ta hjälp av våra rådgivare tidigt i ditt projekt så kan du spara mycket tid och eliminera risken för omtag.

Långa relationer med arkitekter och beställare

På SSC har vi alltid strävat efter att bygga långa relationer med arkitekter och beställare. Vi har lång erfarenhet av att stödja arkitekter i deras processer att skapa vackra, funktionella och hållbara miljöer till sina kunder och vi försöker alltid hitta sätt att tillmötesgå önskemål och visioner. Vi förstår också våra beställares behov av att skapa nöjda slutkunder och vi har en oöverträffad bredd av produkter och lösningar till rätt funktionalitet, kvalité och pris för både stora och små projekt.

Föreskriv oss gärna men ta del av lösningar och detaljer för bästa projektgenomförande.

Expertis inom skola och utbildning, vård och omsorg, kriminalvård och anstalt

Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom segmenten skola och utbildning, vård och omsorg, kriminalvård och anstalt. Inom dessa områden har vi etablerat oss som en återkommande partner, tack vare vår förmåga att möta de specifika krav som ställs inom segmenten samt vår förmåga att leverera hållbara och flexibla lösningar.

Läs mer om detta här.

Nyfiken på hur vi kan stödja dig i ditt projekt?

Ta kontakt med någon av våra säljare inom det produktområde där du har behov av hjälp eller fyll i formuläret nedan.

Nyhet!

Nu finns uppdaterade handböcker som täcker viktiga ämnen såsom ytbehandling av trä, skydd och säkerhet samt brandskydd. Handböckerna är framtagna för att säkerställa högsta standard och effektivitet inom dessa områden. Utforska dem nu för att hålla dig uppdaterad!

Dokumentation

SSC Skydd och säkerhetshandbok (PDF)
SSC Ytbehandlingshandbok (PDF)
SSC Brandskyddshandbok (PDF)

Har du frågor kring ytbehandling, skydd och säkerhet eller brandskydd?

Vill du veta mer om arkitektrådgivning?

Beskriv ditt ärende i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Kontaktformulär