Easy Office – en enkel succé på Nordbygg!

Easy Office är samlingsnamnet för ett nytt och innovativt system bestående av glaspartier, skjutdörrar och portaler till kontor, skolor och sjukhus. Genom att integrera olika objekt med varandra på ett nytt sätt kan man nu, helt utan skarvar - skapa obegränsat med variationer på partierna. På så sätt kan arkitekten själv designa stilrena och funktionella glas- och dörrpartier med valfri utformning. Det nya systemet visades nyligen upp för första gången på Nordens största byggmässa Nordbygg och rönte stort intresse bland de svenska och utländska arkitekterna. Flera nya innovativa lösningar Förutom de flexibla möjligheterna som Easy Office ger så har även…

Easy Office är samlingsnamnet för ett nytt och innovativt system bestående av glaspartier, skjutdörrar och portaler till kontor, skolor och sjukhus. Genom att integrera olika objekt med varandra på ett nytt sätt kan man nu, helt utan skarvar – skapa obegränsat med variationer på partierna. På så sätt kan arkitekten själv designa stilrena och funktionella glas- och dörrpartier med valfri utformning.

Det nya systemet visades nyligen upp för första gången på Nordens största byggmässa Nordbygg och rönte stort intresse bland de svenska och utländska arkitekterna.

Flera nya innovativa lösningar

Förutom de flexibla möjligheterna som Easy Office ger så har även en ordentlig genomarbetning av objekten gjorts för att ådstakomma enklare funktion och effektiviserad installation.  Det resulterade i smarta detaljlösningar som t ex helt öppna överstycken möjliggör snabbare montage då det ofta finns behov av genomföringar från tak till elzoner i objekten. På så sätt minskar kravet på exakt position och effektiviserar montagarbetet rejält.

  • Easy Offices portaler har utrustats med flera innovativa funktioner bl a demonterbara skivor vilket gör att man kan öppna upp en karm flera gånger för ytterligare anslutningar i framtiden utan att skada skivorna.
  • Alla skjutdörrar har begåvats med klämfria handtag och enkel och mjuk öppna/stäng-lösning för funktionshindrade. De är också takupphängda för att få ett tröskelfritt golv.
  • Även glaspartierna har fått sig en översyn där det nu finns möjlighet att spåra in glas för elegantare integrering. Det alltid utsatta nedrestycket har också gjorts lämpligt högre för att framtidssäkra glaset från hårdhänta skurmaskiner.

Easy Office-serien finns självklart i både trä och aluminium och uppfyller alla önskade brand-, ljud- och säkerhetsklasser.

Oöverträffad flexibilitet och ett stilrent utseende i kombination med innovativa lösningar och hög kvalité gör Easy Office till ett gott parti för alla passionerade och kreativa arkitekter.

Läs mer om Easy Office »

anders@cco.se