Unika SSC-vindstrappor till andra sidan jordklotet

– Det känns naturligtvis jätteroligt att vi får leverera till andra sidan jordklotet, säger Jacob Larsson, säljare på SSC. Vindstrapporna som valts ska tåla den höga luftfuktigheten som råder i Australien, speciellt under höstens och vinterns regnperioder. – Det är vår modell LUX med aluminiumstege som man fastnat för, en unik produkt som vi hoppas kunna fortsätta att öka våra marknadsandelar i Australien med. Härnäst går det även en 20-fots container med vindstrappor till Baltimore i USA, avslutar Jacob Larsson.

– Det känns naturligtvis jätteroligt att vi får leverera till andra sidan jordklotet, säger Jacob Larsson, säljare på SSC.

Vindstrapporna som valts ska tåla den höga luftfuktigheten som råder i Australien, speciellt under höstens och vinterns regnperioder.

– Det är vår modell LUX med aluminiumstege som man fastnat för, en unik produkt som vi hoppas kunna fortsätta att öka våra marknadsandelar i Australien med. Härnäst går det även en 20-fots container med vindstrappor till Baltimore i USA, avslutar Jacob Larsson.

anders@cco.se