Stor dörrorder genombrott för SSC i Bergen-regionen

– När det gäller dörrbiten i sådana här omfattande projekt är alla detaljer kring lås och beslag i inköpsfasen en stor utmaning. Där har vi haft en mycket bra dialog med SSC. De är lösningsorienterade och har kommit med många goda inspel, säger Chris Johannesson, inköpare hos entreprenören Hent, som är SSC:s beställare i projektet. Hos SSC å sin sida bekräftar man att kompetensen är en viktig del av företagets helhetserbjudande. – Själva produkterna och leveranserna är en sak. En parameter i det här projektet är att hotellet är öppet under byggtiden vilket ställer krav på vår logistik och samordningskapacitet.…

– När det gäller dörrbiten i sådana här omfattande projekt är alla detaljer kring lås och beslag i inköpsfasen en stor utmaning. Där har vi haft en mycket bra dialog med SSC. De är lösningsorienterade och har kommit med många goda inspel, säger Chris Johannesson, inköpare hos entreprenören Hent, som är SSC:s beställare i projektet.

Hos SSC å sin sida bekräftar man att kompetensen är en viktig del av företagets helhetserbjudande.

– Själva produkterna och leveranserna är en sak. En parameter i det här projektet är att hotellet är öppet under byggtiden vilket ställer krav på vår logistik och samordningskapacitet. Sedan ser vi också vårt kunnande som ett viktigt mervärde för kunden som gör vårt totala erbjudande attraktivare, säger Kenneth Johansen, säljare hos SSC.

En annan fördel för SSC är företagets erfarenhet av Norge-marknaden.

– SSC har ett gott rykte här och vi på Hent har en god relation med dem sedan tidigare, säger Chris Johannesson.

– Vi har jobbat målmedvetet i Norge under flera decennier. Det har historiskt sett gett oss stora uppdrag som exempelvis St Olavs Hospital i Trondheim och gjort oss regionalt starka i exempelvis Stavanger-området. Därför känns det jätteroligt med den här ordern till Hotel Edvard Grieg. Det är lite av ett genombrott för oss i Bergen, säger SSC:s Kenneth Johansen.

Quality-Hotel-Edvard-Grieg---arkitektskisse-lobby2_webb

anders@cco.se