SSC:s kompetenscentrum – the next generation

Detta genom en helt ny ”femma” bestående av Jacob Larsson säljare/MidMade vindstrappor, Pernilla Hansson säljare/fönster samt Elin Ackefall, Anna Ringström och Henrik Furu som förstärker affärsstödet inom dörrar/glaspartier. Detta betyder att säljbolaget idag är 40-talet män och kvinnor starkt. ”Den här specialiseringen och koncentrationen av sälj- och rådgivningskompetens är en unik framgångsfaktor för SSC. Det vill vi givetvis bygga vidare på”, säger VD Peter Forsséll. ”Jag förstod snabbt att SSC:s affärsmodell med samverkande spetskompetenser är en förklaring till företagets starka marknadsposition. Det är jättekul att få vara en del av detta”, säger nya affärsstödet Anna Ringström.

femman
Detta genom en helt ny ”femma” bestående av Jacob Larsson säljare/MidMade vindstrappor, Pernilla Hansson säljare/fönster samt Elin Ackefall, Anna Ringström och Henrik Furu som förstärker affärsstödet inom dörrar/glaspartier.

Detta betyder att säljbolaget idag är 40-talet män och kvinnor starkt.

”Den här specialiseringen och koncentrationen av sälj- och rådgivningskompetens är en unik framgångsfaktor för SSC. Det vill vi givetvis bygga vidare på”, säger VD Peter Forsséll.

”Jag förstod snabbt att SSC:s affärsmodell med samverkande spetskompetenser är en förklaring till företagets starka marknadsposition. Det är jättekul att få vara en del av detta”, säger nya affärsstödet Anna Ringström.

anders@cco.se