SSCs aluminiumkanter på dörrar för längre hållbarhet och livslängd

Vid projekt i krävande miljöer, såsom sjukvård och omsorg, är det avgörande att skapa en miljö som främjar både lugn och koncentration samtidigt som den upprätthåller höga standarder för hygien, hållbarhet och funktionalitet. För att möta dessa krav har SSC introducerat en anpassad dörrlösning med aluminiumkanter som är specifikt utformad för att klara de tuffa förhållandena i dessa miljöer.

Den nya tåliga kantlösningen i aluminium är avsedd att skydda kanten på vertikala sidor av dörrbladet. Detta är särskilt värdefullt i miljöer där tunga föremål som tex sjukhussängar regelbundet förflyttas in och ut genom dörrarna, vilket vanligtvis resulterar i skador på dörrkanterna. Kantlisterna utgör därför en värdefull komponent som skyddar dörrarnas kanter och därmed bidrar till att öka dörrens hållbarhet och förlänga dess livslängd. Dörrar med aluminiumkanst lämpar sig även väl för andra krävande miljöer som tex skola och utbildning.

Trädörrar med aluminiumkantlister är ett tydligt exempel på SSCs engagemang för att erbjuda högkvalitativa och anpassningsbara lösningar för krävande miljöer. I dagsläget är dörrarna levererade till Danderyds sjukhus och till Norrlands universitetssjukhus i Umeå.

anders@cco.se