SSC värnar om din personliga integritet

Med EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR, som började gälla den 25 maj, så har kravet på skydd och hantering av personliga uppgifter ökat. Det innebär att vi på SSC Group uppdaterat vår personuppgiftspolicy så den tydligare informerar om hur vi behandlar personuppgifter i våra affärsrelationer samt hur vi tar ansvar för att hantera dem enligt gällande krav. – Vi ser positivt på ett ökat skydd av, och kontroll över, hur personuppgifter används. Det är också grundläggande för SSC att vi bara hanterar personuppgifter som är lagstadgade eller av affärsmässig nödvändighet för att vi ska kunna uppfylla våra leveransavtal, säger vd Dan…

Med EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR, som började gälla den 25 maj, så har kravet på skydd och hantering av personliga uppgifter ökat. Det innebär att vi på SSC Group uppdaterat vår personuppgiftspolicy så den tydligare informerar om hur vi behandlar personuppgifter i våra affärsrelationer samt hur vi tar ansvar för att hantera dem enligt gällande krav.

– Vi ser positivt på ett ökat skydd av, och kontroll över, hur personuppgifter används. Det är också grundläggande för SSC att vi bara hanterar personuppgifter som är lagstadgade eller av affärsmässig nödvändighet för att vi ska kunna uppfylla våra leveransavtal, säger vd Dan Magnusson.

SSC Groups personuppgiftspolicy i sin helhet kan du läsa här.

anders@cco.se