SSC tecknar samarbetsavtal med finska Westwood

Peter Forsséll är mycket nöjd över samarbetsavtalet som SSC tecknat med Westwood Oy, som har sin fabrik i Nykarleby i Österbotten. Genom samarbetet bibehålls och stärks SSC:s redan starka ställning på objektmarknaden. SSC är en ekonomisk förening och föreningsformen bygger på frivillighet och flexibilitet. – Den uppbyggnaden har varit en framgångsfaktor som gjort det möjligt för SSC att utvecklas under drygt 50 år. Därför har vi full respekt för att Snidex nu väljer att begära utträde ur föreningen där de varit medlemmar sedan 2009, säger Peter Forsséll. Under de närmaste månaderna kommer Snidex och SSC att diskutera kring hur man…

Peter Forsséll är mycket nöjd över samarbetsavtalet som SSC tecknat med Westwood Oy, som har sin fabrik i Nykarleby i Österbotten. Genom samarbetet bibehålls och stärks SSC:s redan starka ställning på objektmarknaden.

SSC är en ekonomisk förening och föreningsformen bygger på frivillighet och flexibilitet.
– Den uppbyggnaden har varit en framgångsfaktor som gjort det möjligt för SSC att utvecklas under drygt 50 år. Därför har vi full respekt för att Snidex nu väljer att begära utträde ur föreningen där de varit medlemmar sedan 2009, säger Peter Forsséll.

Under de närmaste månaderna kommer Snidex och SSC att diskutera kring hur man kan hitta former för att ett fortsatt samarbete eller ett eventuellt utträde tidigast den 31 december 2012.

anders@cco.se