SSC stärker sitt team med Mikael Lind som marknadschef!

SSC välkomnar Mikael Lind som sin nya marknadschef. Med en bakgrund som säljare, försäljningschef och drivande i produktfrågor på företaget tar han nu klivet in i en ny roll.

– Mikaels kunskap och tidigare erfarenhet från organisationen kommer att vara en stor tillgång för företaget nu när vi genomgår betydande förändringar*, säger Paul Söderberg, vd på SSC.

Som marknadschef kommer Mikael att ha en stor roll när det gäller att skapa ett nära samarbete med säljkåren och affärstöden, driva affärsutvecklingen och att utveckla och stärka SSC:s varumärke och kommunikationsplattform.

– Det är en mycket spännande och inspirerande utveckling som SSC genomgår just nu, och jag ser fram emot att vara en del av det. Vi har fina projekt som vi får vara delaktiga i. Sedan är vi ett riktigt bra gäng som jobbar tillsammans på kontoret. Det är bra människor och bra sammanhållning, berättar Mikael.

Mikael tillträdde sin nya tjänst den 1 okt 2023.

* I september gjordes ett ägarbyte där ett nytt ägarbolag med Draft företagsinvest SB och entreprenören Mikael Tinglöf som huvudägare tog över. Detta ägarskifte öppnar dörren till spännande möjligheter för SSC:s framtida utveckling. I samband med ägarbytet utsågs Paul Söderberg till ny vd.

anders@cco.se