SSC Öhns rekryterar erfaren projektledare

SSC Öhns satsning på ökad kapacitet har redan gett resultat då man fördubblat sitt engagemang av inredningsprodukter inom SSC. Det har också resulterat i en rekrytering av erfarne Per-Anders Karlsson som ny projektledare. Per-Anders kommer närmast från WSP där han arbetat som säkerhetskonsult och produktutvecklare. – Per-Anders har lång erfarenhet inom tillverkning av dörrar och glaspartier. Dessutom är han något av en återvändare då han arbetat inom SSC tidigare, vilket innebär att han har god kännedom om hur vi arbetar på SSC och de kvalitetskrav vi har här. Han kommer bli en viktig förstärkning till vårt team inom Glaspartier, berättar…

SSC Öhns satsning på ökad kapacitet har redan gett resultat då man fördubblat sitt engagemang av inredningsprodukter inom SSC. Det har också resulterat i en rekrytering av erfarne Per-Anders Karlsson som ny projektledare. Per-Anders kommer närmast från WSP där han arbetat som säkerhetskonsult och produktutvecklare.

– Per-Anders har lång erfarenhet inom tillverkning av dörrar och glaspartier. Dessutom är han något av en återvändare då han arbetat inom SSC tidigare, vilket innebär att han har god kännedom om hur vi arbetar på SSC och de kvalitetskrav vi har här. Han kommer bli en viktig förstärkning till vårt team inom Glaspartier, berättar SSC Öhns VD, Peter Forssell.

Per-Anders, som tidigare haft rollen som produktansvarig för Glaspartier och Dörrar på SSC Vännäs Dörr är glad att vara tillbaka inom SSC Group. – Det stämmer. Jag har bra koll på affärsområdet Glaspartier så det känns toppen att vara tillbaka inom SSC igen, tillägger Per-Anders.

Per-Anders Karlsson tillträdde sin nya tjänst den 11 januari 2021.

anders@cco.se