SSC levererar till Sveriges nya ambassad i Washington

– Det är förstås väldigt hedrande och roligt att vi på SSC får bidra med en så stor andel. Speciellt då det här är första gången ett så här prestigefyllt ”Sverigehus” byggs utomlands, säger Markus Nyström, ansvarig säljare på SSC. SSC:s kund i projektet är stockholmsföretaget AB Snickerikontakt, som samordnar och ansvarar för att bl a SSC´s snickerier kommer på plats i Washington. Om skälen till varför man valde SSC säger Snickerikontakts Pär Karlström: – I grund och botten handlar det om att kunna ta ett stort leverantörsansvar. I ett projekt av den här typen får inget gå fel, och…

7662-B2

– Det är förstås väldigt hedrande och roligt att vi på SSC får bidra med en så stor andel. Speciellt då det här är första gången ett så här prestigefyllt ”Sverigehus” byggs utomlands, säger Markus Nyström, ansvarig säljare på SSC.

SSC:s kund i projektet är stockholmsföretaget AB Snickerikontakt, som samordnar och ansvarar för att bl a SSC´s snickerier kommer på plats i Washington. Om skälen till varför man valde SSC säger Snickerikontakts Pär Karlström:

– I grund och botten handlar det om att kunna ta ett stort leverantörsansvar. I ett projekt av den här typen får inget gå fel, och eftersom vi har mycket goda erfarenheter av SSC från tidigare samarbeten, bl a OMX i Stockholm, var det ett naturligt val, säger Pär Karlström.

Snickerikontakt har stor erfarenhet av att samordna stora inredningsentreprenader både i Sverige och utomlands. Därför har man bra koll på landets leverantörer av snickeriprodukter och specialsnickerier.

– Som vi ser det kan få matcha SSC:s samlade kvalitet och kapacitet. I det här projektet handlar det om volymer i storleksordningen 16-17 ton som ska produceras och monteras under stor tidspress. Till det kommer löpande revideringar och kompletteringar, vilket kräver stor flexibilitet, säger Pär.

På SSC är man glada över berömmet, men samtidigt inte förvånade.
– Nej, vi jobbar målmedvetet för att kunna ge våra kunder tydliga mervärden. Att anlita SSC ska ge den där extra tryggheten och kompetensen, inte minst i projekt med högre svårighetsgrad. Och de goda vitsorden i det här projektet visar att vi ligger långt framme, avslutar en nöjd Markus Nyström på SSC.

anders@cco.se