SSC levererar till Adolf Fredriks musikklasser

SSC monterar sina produkter under juni. Hela projektet kommer att vara klart till höstterminens start. – För oss handlar det om den fasta inredningen i skolans korridorer. Ungefär 50 möbelgrupper i olika kombinationer, säger Christer Hedström, säljare på SSC. Det handlar också om en kombination av funktionalitet och fräschhet. Inredningen är specialritad med höga krav på kvalitet och finish. Slitstyrkan är också viktig. Möblemangen kommer att skruvas fast i golven och de måste tåla dagligt tungt slitage från de nära 1 100 eleverna och drygt 200 anställda. – Därför känns det bra att vi även fått montageansvaret. Och på ett…

SSC monterar sina produkter under juni. Hela projektet kommer att vara klart till höstterminens start.
– För oss handlar det om den fasta inredningen i skolans korridorer. Ungefär 50 möbelgrupper i olika kombinationer, säger Christer Hedström, säljare på SSC.

Det handlar också om en kombination av funktionalitet och fräschhet. Inredningen är specialritad med höga krav på kvalitet och finish. Slitstyrkan är också viktig. Möblemangen kommer att skruvas fast i golven och de måste tåla dagligt tungt slitage från de nära 1 100 eleverna och drygt 200 anställda.
– Därför känns det bra att vi även fått montageansvaret. Och på ett övergripande plan är förstås vår långa erfarenhet av offentliga miljöer, däribland skolor, värdefull, säger Christer.

I det här fallet är tåligt dessutom synonymt med trevligt och trendigt. De gedigna inredningarna har ett utseende som ligger i tiden. När det t ex gäller gavlarna kommer dessa att vara täckmålade, sitsarna består av ribbor i ek.
– Kombinationen täckmålat och ek är lite inne just nu, vilket känns kul. Överhuvudtaget är vi  väldigt stolta över att få vara med och skapa inspirerande miljöer. Här gäller det ju också miljöer där många av Sveriges kommande musikbegåvningar ska kunna utvecklas på bästa sätt, avslutar SSCs Christer Hedström.

anders@cco.se