SSC levererar produkter och kompetens till Umeås nya landmärke Väven

– Vi är väldigt nöjda med SSC:s insatser både vad gäller produktlösningar och montage, säger Pontus Quick, Skanska, och inköpare i Väven-projektet. SSC:s leverans har bestått i dels nära 2000 kvadratmeter glaspartier för rumsbildning i kontor och aktivitetsrum, 600 dörrar varav flera med speciallösningar som stålinklädnader samt 190 elcentralfronter. – SSC har gett oss fördelar på flera plan. De har inte minst bistått med mycket kunskap från både fabrikerna och säljkontoret. När det gäller exempelvis dörrarna har de kommit med smarta lösningar för den slutliga utformningen, säger Pontus Quick. – Dessutom har de utfört montaget på ett oklanderligt sätt och…

– Vi är väldigt nöjda med SSC:s insatser både vad gäller produktlösningar och montage, säger Pontus Quick, Skanska, och inköpare i Väven-projektet.

SSC:s leverans har bestått i dels nära 2000 kvadratmeter glaspartier för rumsbildning i kontor och aktivitetsrum, 600 dörrar varav flera med speciallösningar som stålinklädnader samt 190 elcentralfronter.

– SSC har gett oss fördelar på flera plan. De har inte minst bistått med mycket kunskap från både fabrikerna och säljkontoret. När det gäller exempelvis dörrarna har de kommit med smarta lösningar för den slutliga utformningen, säger Pontus Quick.

– Dessutom har de utfört montaget på ett oklanderligt sätt och hållit alla tidsplaner till punkt och pricka.

Hos SSC är man mycket nöjda över att kunna lägga ytterligare ett stort kulturhus till sin meritlista.

– Ja, och den här typen av projekt innehåller ofta unika utmaningar som utvecklar oss som leverantör och objektspecialist. Dessutom är det ju ovanligt med så exklusiv och spännande arkitektur som Väven representerar på våra breddgrader, vilket gör det prestigefullt att få vara med och bidra, säger Mikael Lind, försäljningschef för dörrar hos SSC.
 
 
kulturvaven51_webb
Foto: http://kulturvaven.se/#/contact

anders@cco.se