SSC levererar inredning till Umeås nya shoppingcenter

Hit levererar och monterar SSC inredning till framför allt foodcourten men också väggpaneler, laddningsstationer i form av stora kuber, kojor där man kan sitta och vila och mycket mer. Man räknar med ca fem miljoner besök hit per år.   "Det är alltid roligt att få leverera till lokala projekt, säger Lars Wiklund säljare på SSC, men det är såklart lite extra kul när vi får leverera till ett projekt som våra vänner och familjer kommer att besöka".   Under projektets gång har SSC och beställaren Fastec haft en nära dialog och flertalet tilläggsbeställningar har tillkommit. "Då vi har möjlighet…

Hit levererar och monterar SSC inredning till framför allt foodcourten men också väggpaneler, laddningsstationer i form av stora kuber, kojor där man kan sitta och vila och mycket mer. Man räknar med ca fem miljoner besök hit per år.

 

“Det är alltid roligt att få leverera till lokala projekt, säger Lars Wiklund säljare på SSC, men det är såklart lite extra kul när vi får leverera till ett projekt som våra vänner och familjer kommer att besöka”.

 

Under projektets gång har SSC och beställaren Fastec haft en nära dialog och flertalet tilläggsbeställningar har tillkommit. “Då vi har möjlighet att anpassa vår produktion efter vad kunden efterfrågar har vi kunnat ta fram produkter som inte var med i ursprungsplanen, exempelvis servicedisk, sittmöbel och spaljéer till serviceloungen.

 

“Nu ser vi fram emot att få nyttja SSC´s produkter på vår fritid också”.

 

anders@cco.se