SSC kommunicerar både brett och spetsigt

– Vårt nyhetsbrev är en viktig del i vår marknadskommunikation. Det är ett bra sätt att berätta om både stort och smått som kan vara av intresse för kunderna, säger SSCs VD Peter Forsséll. Till de större sakerna hör de många prestigeprojekt där SSC har funnits, och finns, med. Gräddan av referenserna har nu dessutom samlats i en helt ny företagspresentation. – Referensobjekten visar mycket tydligt och effektivt på det vi åstadkommer – att det ofta handlar om slutresultat som är lite utöver det vanliga. Och att tydliggöra det är inte bara viktigt externt, det är också betydelsefullt internt. Stoltheten…

– Vårt nyhetsbrev är en viktig del i vår marknadskommunikation. Det är ett bra sätt att berätta om både stort och smått som kan vara av intresse för kunderna, säger SSCs VD Peter Forsséll.

Till de större sakerna hör de många prestigeprojekt där SSC har funnits, och finns, med. Gräddan av referenserna har nu dessutom samlats i en helt ny företagspresentation.
– Referensobjekten visar mycket tydligt och effektivt på det vi åstadkommer – att det ofta handlar om slutresultat som är lite utöver det vanliga. Och att tydliggöra det är inte bara viktigt externt, det är också betydelsefullt internt. Stoltheten över det vi gör är en viktig drivkraft för utveckla SSCs produkter och kunnande ytterligare inför framtiden, avslutar en märkbart nöjd Peter Forsséll.

Här kan du ladda hem SSCs broschyrer.

anders@cco.se