SSC Klingan rekryterar ny projektledare

Emil Ingvarsson har rekryterats som ny projektledare/beredare på SSC Klingan. Det är resultatet av en rekryteringsprocess som pågått under försommaren hos snickeriföretaget.

Emil Ingvarsson har rekryterats som ny projektledare/beredare på SSC Klingan. Det är resultatet av en rekryteringsprocess som pågått under våren hos snickeriföretaget.

Hallandssonen Emil Ingvarsson med flerårig erfarenhet som beredare kommer axla rollen som ny projektledare/beredare på SSC Klingan. Emil har redan, tillsammans med familjen, hunnit flytta upp till Skellefteå och är taggad på det nya jobbet.

– Emil gav ett gediget intryck på oss. Han har de egenskaper och kvalifikationer vi eftersöker hos våra projektledare/beredare. Han kommer bli en bra förstärkning till vårt team, säger SSC Klingans VD, Ulf Rosenius.

Emil Ingvarsson, som närmast kommer från en roll som beredare/projektingenjör på DIAB, tillverkare av sandwichlösningar i kompositmaterial, har redan hunnit börja på SSC Klingan och håller nu på att sätta sig in i allt om SSC Klingans produkter och hur själva produktionen utförs.

– Jag är en noggrann person vilket var viktigt i min tidigare roll på DIAB. Den egenskapen kommer jag att få nytta av även här på SSC Klingan då de lägger stor vikt vid att tillverka och leverera snickeriprodukter av hög kvalité i rätt tid. Det här känns verkligen kul, avslutar Emil.

Emil Ingvarsson tillträdde sin nya tjänst den 1 Juni 2022.

anders@cco.se