SSC Juhojunttis har fått ny ägare

SSC:s erfarne tillverkare av entrépartier, glaspartier och dörrar, SSC Juhojunttis, har fått en ny ägare. Fredrik Juhojuntti, vd i företaget sedan 2008, kliver in som ny ägare då Roger Juhojuntti har valt att gå i pension. ”Vi har väntat på det här ett tag och det känns bra nu när allt är klart”, berättar en nöjd Fredrik Juhojuntti, vd och numera ägare av företaget. Fredrik, som har lång erfarenhet av att arbeta inom företaget, kommer i samband med ägarskiftet att genomföra en del förändringar i verksamheten. ”Vi kommer bland annat att införskaffa en del nya maskiner samt att vi kommer…

SSC:s erfarne tillverkare av entrépartier, glaspartier och dörrar, SSC Juhojunttis, har fått en ny ägare. Fredrik Juhojuntti, vd i företaget sedan 2008, kliver in som ny ägare då Roger Juhojuntti har valt att gå i pension.

”Vi har väntat på det här ett tag och det känns bra nu när allt är klart”, berättar en nöjd Fredrik Juhojuntti, vd och numera ägare av företaget. Fredrik, som har lång erfarenhet av att arbeta inom företaget, kommer i samband med ägarskiftet att genomföra en del förändringar i verksamheten.

”Vi kommer bland annat att införskaffa en del nya maskiner samt att vi kommer förändra vårt arbetssätt en del. Det gör vi för att öka produktiviteten ytterligare i verksamheten”, avslutar Fredrik Juhojuntti.

Ägarskiftet genomfördes den 11 januari 2022.

anders@cco.se