SSC Group breddar kunderbjudandet med en glasklar produkt

SSC Group är branschledande gällande kundanpassade snickerier för byggsektorn. Nu breddar och kompletterar bolaget sitt utbud i fönstersegmentet med en vridfönsterprodukt. - Vi är glada att vi nu kan erbjuda ett komplement och en ännu större bredd i våra kundanpassade fönsterlösningar, säger Tobias Carlsson på SSC Group. Fler valmöjligheter och ökad detaljanpassning i byggprojekten är några fördelar som det utökade fönstersortimentet ger kunderna. För SSC Group innebär det också att man vässar sitt erbjudande i konkurrensen. - Vridfönster är en allt mer efterfrågad produkt. Här kan vi möta ett växande kundbehov samtidigt som vi tar marknadsandelar och försvarar vår position…

SSC Group är branschledande gällande kundanpassade snickerier för byggsektorn. Nu breddar och kompletterar bolaget sitt utbud i fönstersegmentet med en vridfönsterprodukt.

– Vi är glada att vi nu kan erbjuda ett komplement och en ännu större bredd i våra kundanpassade fönsterlösningar, säger Tobias Carlsson på SSC Group.

Fler valmöjligheter och ökad detaljanpassning i byggprojekten är några fördelar som det utökade fönstersortimentet ger kunderna. För SSC Group innebär det också att man vässar sitt erbjudande i konkurrensen.

– Vridfönster är en allt mer efterfrågad produkt. Här kan vi möta ett växande kundbehov samtidigt som vi tar marknadsandelar och försvarar vår position på marknaden, säger Tobias Carlsson.

anders@cco.se