SSC förstärkt med ytterligare ett ägar- och medlemsföretag

SSCs VD Peter Forsséll ser fördelar på flera plan i samband med SSC Lex Produktions inträde i SSC-familjen. – Konkret sett breddar vi vårt redan breda sortiment, och detta med produkter som är marknadsledande. Dessutom stärker vi vår profil som den bredaste snickerileverantören på marknaden. Det är attraktivt och tryggt för kunderna att ha en leverantör som kan erbjuda en större vidd av både kunnande och produkter, säger Peter. Ur nya medlemsföretaget SSC Lex Produktions synvinkel handlar det till stor del om trygghet, men också om utveckling. – SSCs starka varumärke står för så mycket som är viktigt – t…

Roger Öhlund, vd, SSC Lex Produktion
Roger Öhlund, vd, SSC Lex Produktion

SSCs VD Peter Forsséll ser fördelar på flera plan i samband med SSC Lex Produktions inträde i SSC-familjen.
– Konkret sett breddar vi vårt redan breda sortiment, och detta med produkter som är marknadsledande. Dessutom stärker vi vår profil som den bredaste snickerileverantören på marknaden. Det är attraktivt och tryggt för kunderna att ha en leverantör som kan erbjuda en större vidd av både kunnande och produkter, säger Peter.

Ur nya medlemsföretaget SSC Lex Produktions synvinkel handlar det till stor del om trygghet, men också om utveckling.
– SSCs starka varumärke står för så mycket som är viktigt – t ex kompetens, kvalitet och en trygg leverantör – vilket ger oss en mycket stabil grund ut mot marknaden. Samtidigt får vi arbetsro och utrymme att utveckla allt från produktion till logistik, säger Roger Öhlund, VD på SSC Lex Produktion.

Totalt består nu SSC av 8 medlemsföretag och 4 samarbetspartners, och av företagets stadiga tillväxt att döma utgör detta samverkanstänkande ett vinnande recept. ”Vår försäljningsökning de senaste åren har överträffat alla förväntningar. Och en viktig del i detta är vår s k ”spetsbredd”, det vill säga vårt breda produktutbud där respektive produktområde ofta är med och leder utvecklingen. Med SSC Lex Produktion blir vi nu ännu bredare och spetsigare, vilket känns jättebra för framtiden”, avslutar en nöjd Peter Forsséll.

anders@cco.se