SSC förstärker för att möta nya krav och behov

– Med de här förstärkningarna möter vi inte bara den starka efterfrågan på vårt kunnande och våra produkter just nu. Vi lyfter också blicken mot framtidens krav och behov, säger SSCs VD Peter Forsséll. Framtidsinriktningen syns i den både breda och spetsiga kompetensmix som de nya medarbetarna står för. – Vi fyller på med bland annat kompetens från bygg- och entreprenörssidan, samt med personal som har gedigen erfarenhet från verkstadsindustrin och IT-sektorn. Det här innebär att vi får in nytt fräscht tänkande och kompetens i alla led, säger Peter Forsséll. När och hur kommer kunderna att märka skillnaderna i sin vardag? –…

IMG_0838_kopia
Fr. v: Anders Åström (områdeschef Innerdörrar/Glaspartier), Ingrid Carlsson (marknad), Johan Bodén (Affärsstöd), Malin Eriksson (reception, kvalitet), Johan Jonsson (säljare Trätrappor) och Susann Klippmark (säljare Fönster). Saknas på bilden gör Jörgen Lindmark (områdeschef Projekt och montage).

– Med de här förstärkningarna möter vi inte bara den starka efterfrågan på vårt kunnande och våra produkter just nu. Vi lyfter också blicken mot framtidens krav och behov, säger SSCs VD Peter Forsséll.

Framtidsinriktningen syns i den både breda och spetsiga kompetensmix som de nya medarbetarna står för.
– Vi fyller på med bland annat kompetens från bygg- och entreprenörssidan, samt med personal som har gedigen erfarenhet från verkstadsindustrin och IT-sektorn. Det här innebär att vi får in nytt fräscht tänkande och kompetens i alla led, säger Peter Forsséll.

När och hur kommer kunderna att märka skillnaderna i sin vardag?
– Tack vare att vi ökar personalstyrkan så blir naturligtvis vår tillgänglighet större per omgående, säger Peter.

Samtidigt poängterar SSCs VD att kunderna kan förvänta sig ännu större fördelar på lite sikt.
– Vi kommer att utveckla både befintliga och nya mervärden kontinuerligt. Till exempel göra vår marknadsledande position ännu tydligare, göra våra produkter ännu bättre och konkurrenskraftigare – det vill säga göra det ännu enklare, tryggare och förmånligare att vara kund hos SSC, avslutar Peter Forsséll.

anders@cco.se