SSC Entreprenads nye VD ser många utvecklings- och tillväxtmöjligheter

Alex Carlde har varit med som projektledare och projektchef sedan SSC renodlade sin montageverksamhet i ett eget bolag våren 2012. När nu tidigare VD:n Kjell Berglund efter en framgångsrik etablering går tillbaka till egna familjeföretaget tar Alex över rodret i SSC Entreprenad. Och han gör det med kvartssekellång branscherfarenhet i ryggen. – Ja, efter 26 år i byggbranschen med utgångspunkt från Stockholmsområdet har jag lärt känna en kolossal massa människor, säger Alex Carlde. Och det är klart att det inte är någon nackdel när vi nu vill fortsätta växla upp verksamheten. Förutsättningarna att växa är goda. SSC Entreprenad fortsätter att…

Alex Carlde har varit med som projektledare och projektchef sedan SSC renodlade sin montageverksamhet i ett eget bolag våren 2012. När nu tidigare VD:n Kjell Berglund efter en framgångsrik etablering går tillbaka till egna familjeföretaget tar Alex över rodret i SSC Entreprenad. Och han gör det med kvartssekellång branscherfarenhet i ryggen.

– Ja, efter 26 år i byggbranschen med utgångspunkt från Stockholmsområdet har jag lärt känna en kolossal massa människor, säger Alex Carlde. Och det är klart att det inte är någon nackdel när vi nu vill fortsätta växla upp verksamheten.
Förutsättningarna att växa är goda. SSC Entreprenad fortsätter att stärka sina kundrelationer på objektsmarknaden.

Alex är öppen med att mycket av SSC Entreprenads fortsatta strategi handlar om fortsatt tajt samarbete med både kunder och leverantörer.

– Just att systematiskt arbeta nära marknaden ger kunderna flera och större fördelar. Det handlar om allt från att vi kan fånga upp behov och förfrågningar ännu bättre till att ge input som ökar den slutliga kvaliteten på våra leveranser och produkter. Det känns väldigt inspirerande att få leda detta från SSC Entreprenads sida, avslutar Alex Carlde.

anders@cco.se