SSC bakom kulisserna när Skellefteå AIK tog SM-guld igen

SSC har på sitt vis följt Skellefteå AIK:s väg till gulden närmare än de flesta, ända sedan den stora ombyggnaden av arenan 2007. Detta genom att man levererat snickerierna till lagets specialritade omklädningsrum. ”Ett intressant projekt med skräddarsydda lösningar. Vi samarbetade nära både arkitekten och AIK:s personal på detaljnivå. Vi är givetvis stolta över all TV-exponering som omklädningsrummet fått under slutspelen”, säger Christer Hedström, säljare på SSC. SSC har även tillverkat inredningarna till de 26 exklusiva logerna i Skellefteå Kraft Arena. Skellefteå AIK:s hemmaborg är för övrigt inte den enda ishockeyarena som man levererat till. Även Axa Sport Center i…

SSC har på sitt vis följt Skellefteå AIK:s väg till gulden närmare än de flesta, ända sedan den stora ombyggnaden av arenan 2007. Detta genom att man levererat snickerierna till lagets specialritade omklädningsrum.

”Ett intressant projekt med skräddarsydda lösningar. Vi samarbetade nära både arkitekten och AIK:s personal på detaljnivå. Vi är givetvis stolta över all TV-exponering som omklädningsrummet fått under slutspelen”, säger Christer Hedström, säljare på SSC.

SSC har även tillverkat inredningarna till de 26 exklusiva logerna i Skellefteå Kraft Arena. Skellefteå AIK:s hemmaborg är för övrigt inte den enda ishockeyarena som man levererat till. Även Axa Sport Center i Södertälje inrymmer liknande inredningar från SSC.

”Också där har det handlat om nära samarbeten och koordinering med allt från arkitekter till entreprenörer. Precis som elitishockeylagen har sina unika spelidéer är förmågan att ta helhetsgrepp en våra mest framträdande styrkor som objektspecialist”, avslutar SSC:s VD Peter Forsséll.

anders@cco.se