Pampig invigning av Skellefteå Kraft Arena

– Det har varit ett stort och hedrande uppdrag för oss av flera skäl. Dels därför att det är Skellefteås första stora arena för multievenemang. Men också därför att ishockeyn och hemmalaget AIK betyder så mycket för Skellefteå och skellefteborna. Och invigningen, då många kommer att ta del av det vi gjort, blir ju därför kronan på verket även för oss, säger Christer Hedström, säljare på SSC. SSC har bl a levererat enskilda produkter som innerdörrar till bl a omklädningsrum och administrativa lokaler. Man har dessutom levererat inredningarna till de 26 exklusiva logerna och hemmalagets specialritade omklädningsrum. Hockeyspelarnas omklädningsrum– AIKs…

PH_071114_0035– Det har varit ett stort och hedrande uppdrag för oss av flera skäl. Dels därför att det är Skellefteås första stora arena för multievenemang. Men också därför att ishockeyn och hemmalaget AIK betyder så mycket för Skellefteå och skellefteborna. Och invigningen, då många kommer att ta del av det vi gjort, blir ju därför kronan på verket även för oss, säger Christer Hedström, säljare på SSC.

SSC har bl a levererat enskilda produkter som innerdörrar till bl a omklädningsrum och administrativa lokaler. Man har dessutom levererat inredningarna till de 26 exklusiva logerna och hemmalagets specialritade omklädningsrum.

PH_071114_0086Hockeyspelarnas omklädningsrum– AIKs omklädningsrum är ett intressant kapitel för sig. Det handlar om en kombination av exklusivitet och slitstyrka med allt från träytor i björk till extra hårda ytbehandlingar och specialdimensionerade detaljer. Miljön är både elegant och tålig och står pall för det mesta. Ett bevis på anpassningen är att vi stått i direktkontakt med lagets materialförvaltare, i princip varenda detalj är skräddarsydd, säger SSCs Christer Hedström.

En betydelsefull del av SSCs uppdrag har alltså varit att bidra med kunskap för att realisera de höga ambitionerna och göra slutresultatet så bra som möjligt.

– Vår tillgänglighet, närhet och flexibilitet har varit viktig kunna träffa entreprenören och diskutera igenom saker på kort varsel, och därigenom bidra med problemlösning och konstruktiva förslag och förbättringar. Den här sortens nära samarbeten där vi får utnyttja vår kompetens fullt ut är mycket inspirerande, säger Christer Hedström.

anders@cco.se