Ovanligt komplex dörrleverans till Stavanger konserthus från SSC

Det har handlat om en mycket mångfasetterad leverans gällande allt från olika klassningar till variationer av utföranden och speciallösningar. – Det här är ett typexempel när kunden utnyttjar både vårt kompetenscentrums djupa kunskaper och vår produktmässiga spetskompetens, säger Kennet Johansen, säljare hos SSC. Kenneth syftar dels på den täta kunddialogen man haft kring allt från kravspecifikationer till montageinstruktioner, dels också hur man klarat att tillhandahålla mängden av olika lösningar. – Det har handlat om olika krav på allt från ljud- och brandklassningar till framförallt en uppsjö av varianter av utföranden och utseenden. Vi har levererat t ex olika ytbehandlingar som…

Det har handlat om en mycket mångfasetterad leverans gällande allt från olika klassningar till variationer av utföranden och speciallösningar.

– Det här är ett typexempel när kunden utnyttjar både vårt kompetenscentrums djupa kunskaper och vår produktmässiga spetskompetens, säger Kennet Johansen, säljare hos SSC.

Kenneth syftar dels på den täta kunddialogen man haft kring allt från kravspecifikationer till montageinstruktioner, dels också hur man klarat att tillhandahålla mängden av olika lösningar.

– Det har handlat om olika krav på allt från ljud- och brandklassningar till framförallt en uppsjö av varianter av utföranden och utseenden. Vi har levererat t ex olika ytbehandlingar som oljad lönn, flera varianter av listverk, karmlösningar både i trä och stål – bara för att nämna något. Det här har förstås också ställt höga krav på oss att specificera instruktioner och vägleda montaget, säger Kenneth.

Stavanger-leveransen är också ett bra exempel på både SSC:s förmåga att nå ut över de nationella gränserna och möta de ofta speciella estetiska kraven från kultursektorn.

– Vi ser sedan länge hela Norden som vår hemmamarknad och inte minst i Norge får vi en allt starkare position. När det gäller objekt inom kultursidan är vi naturligtvis glada att vår stora erfarenhet från Sverige och projekt som Kulturens hus i Luleå och Uppsala Konsert- och Kongress nu nyttjas även i vårt västra grannland, avslutar Kenneth Johansen.

anders@cco.se