Nygammal rekrytering till SSC

SSC har rekryterat tillbaka erfarne Paul Söderberg som säljare för affärsområdet Dörrar & Glaspartier. – Det är härligt att vara tillbaka på SSC! Jag trivdes väldigt bra när jag jobbade här senast. Det känns bra att komma till en organisation som har tydliga roller samt ordning och reda. Paul har ett långt förflutet inom branschen och kommer närmast från en roll som projektsäljare på FSN. Hans tidigare erfarenhet av SSC kommer att underlätta hans återetablering som säljare på Dörrar & Glaspartier. VD Dan Magnusson, – Vi är fantastiskt nöjda över att få tillbaka Paul som säljare. Han är erfaren och…

SSC har rekryterat tillbaka erfarne Paul Söderberg som säljare för affärsområdet Dörrar & Glaspartier.

– Det är härligt att vara tillbaka på SSC! Jag trivdes väldigt bra när jag jobbade här senast. Det känns bra att komma till en organisation som har tydliga roller samt ordning och reda.

Paul har ett långt förflutet inom branschen och kommer närmast från en roll som projektsäljare på FSN. Hans tidigare erfarenhet av SSC kommer att underlätta hans återetablering som säljare på Dörrar & Glaspartier.

VD Dan Magnusson, – Vi är fantastiskt nöjda över att få tillbaka Paul som säljare. Han är erfaren och väl insatt i SSC:s produktprogram och vi vet att han kommer att förstärka vårt team inom Dörrar & Glaspartier på ett utmärkt sätt.

anders@cco.se