Nya medarbetare när SSC expanderar

Företaget förstärker sin affärs- och säljorganisation som helhet samt ökar marknadsnärvaro och servicenivå för koncernens samtliga affärsområden. - Det finns ett identifierat behov av representanter med fokuserat ansvarsområde för våra viktiga tillväxtmarknader i mellersta och södra delarna av landet, säger SSC Skellefteå’s vd Dan Magnusson. Nya projektsäljare för marknadsområde mitt är Joakim Österman, samt Niklas Olsson för marknadsområde syd. Erik Marklund har också anställts som ytterligare förstärkning av säljorganisationen med fokus på landets södra och västra delar. Marknadsorganisationen förstärks också med Magnus Lindgren, säljare, samt Andreas Jakobsson och Jan Lundberg, affärsstöd, inom affärsområdet dörrar. Sandra Backman är ny som affärsstöd…

Företaget förstärker sin affärs- och säljorganisation som helhet samt ökar marknadsnärvaro och servicenivå för koncernens samtliga affärsområden.

– Det finns ett identifierat behov av representanter med fokuserat ansvarsområde för våra viktiga tillväxtmarknader i mellersta och södra delarna av landet, säger SSC Skellefteå’s vd Dan Magnusson.

Nya projektsäljare för marknadsområde mitt är Joakim Österman, samt Niklas Olsson för marknadsområde syd. Erik Marklund har också anställts som ytterligare förstärkning av säljorganisationen med fokus på landets södra och västra delar.

Marknadsorganisationen förstärks också med Magnus Lindgren, säljare, samt Andreas Jakobsson och Jan Lundberg, affärsstöd, inom affärsområdet dörrar. Sandra Backman är ny som affärsstöd för affärsområdet inredning och Erika Rönnholm på kundtjänst.

anders@cco.se