Ny VD för SSC

Den 1 januari tillträdde den nye vd:n, Peter Forsséll, 40 år. Han har varit anställd sedan 2003. Det senaste året som kontorschef vid SSC Skellefteå. Dessförinnan var han IT-chef inom ett större nordiskt IT-företag. – Som kontorschef har jag lärt känna hela SSC-gruppen utan och innan och har tillsammans med Sven-Olof Holmström arbetat hårt med att utveckla organisationen och stärka SSC:s varumärke. Detta kommer jag att fortsätta med som vd, säger Peter Forsséll. Han konstaterar att SSC Skellefteå under de senaste åren allt mer fokuserat på sin kärnverksamhet. – Vi ska koncentrera oss på att arbeta med marknadsföring och försäljning…

3841_Peter2
Peter Forsséll, vd SSC Skellefteå

Den 1 januari tillträdde den nye vd:n, Peter Forsséll, 40 år. Han har varit anställd sedan 2003. Det senaste året som kontorschef vid SSC Skellefteå. Dessförinnan var han IT-chef inom ett större nordiskt IT-företag.
– Som kontorschef har jag lärt känna hela SSC-gruppen utan och innan och har tillsammans med Sven-Olof Holmström arbetat hårt med att utveckla organisationen och stärka SSC:s varumärke. Detta kommer jag att fortsätta med som vd, säger Peter Forsséll.

Han konstaterar att SSC Skellefteå under de senaste åren allt mer fokuserat på sin kärnverksamhet.
– Vi ska koncentrera oss på att arbeta med marknadsföring och försäljning av SSC-gruppens produkter och tjänster.

Succé för funktionskonceptet

Peter Forsséll betonar att det funktionskoncept som SSC tagit fram blivit en succé. Detta koncept innebär att SSC även står för monteringen av de levererade produkterna.
– På så sätt har vi kommit betydligt närmare våra kunders kunder.

Funktionskonceptets styrka visar sig speciellt tydligt i stora projekt. Peter Forsséll exemplifierar med prestigeordern till Turning Torso i Malmö.
– Där levererar och monterar vi bland annat inredningen till receptionen och till de två exklusiva konferensvåningarna. Dessa ska invigas i mars, avslutar han.

Pressbild 1

Pressbild 2

anders@cco.se