Ny infälld skjutdörrslösning från SSC reducerar halva monteringstiden och hela oljudet

Silence InWall® heter den nya skjutdörrslösningen från SSC som både reducerar monteringstid och störande oljud genom en ny, patentsökt lösning som kombinerats med den välkända Silence™-tekniken. Det är SSC:s fabrik SSC Öhns i Sävar som står bakom den nya förbättrade skjutdörrslösningen. – Silence InWall® är en unik och högpresterande produkt som vi också tagit patent på. Ingen annan aktör på marknaden kan erbjuda en så högkvalitativ infälld skjutdörrslösning med lika effektivt montage och ljudreducering, berättar Anders Nyström Projektledare på SSC Öhns. Högre krav allt vanligare Infällda skjutdörrar är en populär lösning för arkitekter när man i dagens öppna kontorsytor vill optimera…

Silence InWall® – en unik skjutdörrslösning

Silence InWall® heter den nya skjutdörrslösningen från SSC som både reducerar monteringstid och störande oljud genom en ny, patentsökt lösning som kombinerats med den välkända Silence™-tekniken. Det är SSC:s fabrik SSC Öhns i Sävar som står bakom den nya förbättrade skjutdörrslösningen.

– Silence InWall® är en unik och högpresterande produkt som vi också tagit patent på. Ingen annan aktör på marknaden kan erbjuda en så högkvalitativ infälld skjutdörrslösning med lika effektivt montage och ljudreducering, berättar Anders Nyström Projektledare på SSC Öhns.

Högre krav allt vanligare

Infällda skjutdörrar är en populär lösning för arkitekter när man i dagens öppna kontorsytor vill optimera ytor genom att kunna öppna upp eller stänga igen delar av kontorsmiljön. Dessutom används ofta skjutdörrar för att behålla värdefull golvyta där dörrarna försvinner in i väggen istället för att kräva fullt svängutrymme.

Allt högre krav framförs på att dagens skjutdörrslösningar ska kunna säkerställa att kontorsrum får en fullvärdig arbetsmiljö utan störande oljud eller tröttande lågfrekvensbuller. Dessutom har krav på akustisk avskildhet ökat från samhället i och med de ökande kraven på integritet.

Använder välkänd teknik

Silence InWall® lanseras som en helt fristående produkt men med samma effektiva ljudreduceringsteknik som återfinns i övriga produkter i Silence™ kontorssystem. Ett system som under sina 20 år i byggbranschen blivit ett begrepp och något av arkitekternas favorit.

– Med Silence InWall® så kommer vi att sätta en ny standard för infällda skjutdörrar. Samma kvalité som tidigare men snabbare monteringstid, effektivare ljudreducering och förbättrad funktionalitet. Det kommer förhöja både arkitektens, byggentreprenörens och slutkundens upplevelse av produkten, avslutar Michael Marklund, Försäljningschef för Innerdörrar & Glaspartier på SSC.

Läs mer om Silence InWall®

För mer information, kontakta:

Michael Marklund, Försäljningschef Innerdörrar & GlaspartierSSC
Tel. 070-671 80 50
E-post. michael.marklund@sscgroup.se

Anders Nyström, ProjektledareSSC ÖhnsTel. 090-18 62 65
E-post. anders.nystrom@sscgroup.se

anders@cco.se