Norra Sveriges nya landmärke har produkter från SSC

Ett designhotell som verkligen får en att lyfta på ögonbrynen. Med sina 14 våningar och 97 rum, spa samt Norrlandskustens högst belägna skybar lämnar det ingen oberörd.

 

I hård konkurrens fick SSC Skellefteå AB äran att leverera fönster och innerdörrar till Norra Sveriges nya landmärke, Hotell Kust i Piteå.

Ett designhotell som verkligen får en att lyfta på ögonbrynen. Med sina 14 våningar och 97 rum, spa samt Norrlandskustens högst belägna skybar lämnar det ingen oberörd. Totalt levererades 319 fönster av typ aluminiumklädda inåtgående 2+1 kopplade träfönster. Förutom detta har SSC levererat elcentralfronter, glaspartier och samtliga innerdörrar till hotellet.

”Det känns givetvis jättekul att få leverera till ett så speciellt projekt som Hotell Kust. Det är ju något som verkligen har uppmärksammats både i media och folkmun. Och för oss är det ett referensobjekt som inte går någon omärkt förbi. Samarbetet med byggentreprenören NÅIDEN har fungerat mycket bra” säger Jacob Larsson Försäljningschef vid SSC Skellefteå AB.

 

anders@cco.se