Maximera ditt projekt med vår expertis – upptäck Arkitektrådgivning!

På SSC finns alltid en strävan efter att etablera och underhålla starka relationer med både arkitekter och beställare. För att kunna förbättra vår kommunikation med arkitekter och beställare finns Arkitektrådgivning.

Arkitektrådgivning finns för att tillhandahålla expertstöd, rådgivning och resurser för dig som är samhällsbyggare, arkitekt, ingenjör eller byggherre för att stötta dig igenom hela projektet när det exempelvis kommer till val av produkter, funktioner och lösningar.

Med en stor stab av erfarna rådgivare och tekniska experter kan vi erbjuda vårt djupa kunnande och breda erfarenhet som gör oss kapabla att ge kvalificerad rådgivning inom olika områden, från val av produkter och funktioner till att hantera specifika krav såsom brand-, ljud- och U-värdeskrav och tekniska funktionskrav. Genom att involvera våra rådgivare tidigt i ditt projekt kan du spara både tid och undvika onödiga omtag.

– Många arkitekter och beställare väljer att direkt kontakta våra säljare för rådgivning. Vi ser många frågor just nu kring massiva innerdörrar i större storlekar och partier med höga krav. För att möta dessa behov arbetar vi ständigt med att uppdatera våra digitala resurser på webben baserat på de frågor vi får från våra beställare, berättar Mikael Lind, marknadschef på SSC.

Med vårt engagemang och fokus på att stödja och guida våra beställare genom hela projektet, är vi en pålitlig partner för alla arkitektoniska projekt. Tillsammans skapar vi inte bara funktionella och hållbara miljöer, utan även starka och långsiktiga relationer.

Läs mer på Arkitektrådgivning

anders@cco.se