Magnus Tinglöf, ny VD för Etrifönster AB

Han är 48 år och har lång erfarenhet av försäljning inom Inwido-koncernen. Utöver sin nya roll som VD för Etrifönster AB har han även rollen som Managing Director på Elitfönster Industri med ansvar för Hus och Construction. Magnus har tidigare också arbetat som VD för Elitfönster på plats. – Det ska bli spännande att arbeta som VD för Etrifönster, ett företag där jag hoppas att mitt affärsdriv och min erfarenhet från Inwido kan bidra positivt. Etrifönster, som ingår i SSC Group, är en kompetent fönsterfabrik med lång erfarenhet av att tillverka fönster av hög kvalitet. Jag ser fram emot att…

Han är 48 år och har lång erfarenhet av försäljning inom Inwido-koncernen. Utöver sin nya roll som VD för Etrifönster AB har han även rollen som Managing Director på Elitfönster Industri med ansvar för Hus och Construction. Magnus har tidigare också arbetat som VD för Elitfönster på plats.

– Det ska bli spännande att arbeta som VD för Etrifönster, ett företag där jag hoppas att mitt affärsdriv och min erfarenhet från Inwido kan bidra positivt.

Etrifönster, som ingår i SSC Group, är en kompetent fönsterfabrik med lång erfarenhet av att tillverka fönster av hög kvalitet. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten, säger Magnus Tinglöf.

Magnus Tinglöf, tillträdde sin nya roll den första februari 2019.

anders@cco.se