Läs om SSCs del i byggandet av House of Sweden

RUM projekt #38 2006 I samarbete med arkitekttidningen RUM har vi tagit fram en broschyr som beskriver den nya svenska ambassaden i Washington, House of Sweden. SSC har levererat och monterat innerdörrar till alla lägenheter. Läs broschyren (pdf)       RUM projekt #29 2006 I samarbete med arkitekttidningen RUM har vi tagit fram en broschyr som beskriver läkemedelsföretaget Pfizers nya huvudkontor i Silverdal, Sollentuna. SSC har levererat och monterat glaspartier, korridorväggar och ekfanérdörrar. Läs broschyren (pdf)       RUM projekt #9 2004 SSC har fått förtroendet att få vara med och förverkliga många prestigefyllda projekt både i Sverige…

bild2 RUM projekt #38 2006

I samarbete med arkitekttidningen RUM har vi tagit fram en broschyr som beskriver den nya svenska ambassaden i Washington, House of Sweden. SSC har levererat och monterat innerdörrar till alla lägenheter.

Läs broschyren (pdf)

 

 

 

bild3

RUM projekt #29 2006

I samarbete med arkitekttidningen RUM har vi tagit fram en broschyr som beskriver läkemedelsföretaget Pfizers nya huvudkontor i Silverdal, Sollentuna. SSC har levererat och monterat glaspartier, korridorväggar och ekfanérdörrar.

Läs broschyren (pdf)

 

 

 

bild1

RUM projekt #9 2004

SSC har fått förtroendet att få vara med och förverkliga många prestigefyllda projekt både i Sverige och i Europa. Flera av dessa sträcker sig bortom den traditionella snickeriverksamheten och det är något av SSC:s signum.

I samarbete med arkitekt-tidningen RUM har vi tagit fram en broschyr som beskriver den nya multieventarenan Conventum i Örebro. SSC har levererat inredning, fönster samt dörrar.

Läs broschyren (pdf)

anders@cco.se