Klingan rekryterar erfaren projektledare

Jerker Lindgren har rekryterats som projektledare på SSC Klingan. Med tio års erfarenhet av fönstertillverkning på Snidex, och nu senast som projektledare hos en fönsterentreprenör i södra Sverige, fick SSC Klingan in full pott med sin nya rekrytering. – Jerker blir en viktig spelare i vårt nya lagbygge. Hans breda erfarenhet och personliga egenskaper är precis vad vi eftersökt för den här rollen, säger en nöjd Staffan Hällgren, VD på SSC Klingan. Den nye projektledaren blir en viktig kugge hos SSC Klingan eftersom produktionen har växlats upp ordentligt under senare år. Arbetet med att beredare alla handlingar, inför produktionen i…

Jerker Lindgren har rekryterats som projektledare på SSC Klingan. Med tio års erfarenhet av fönstertillverkning på Snidex, och nu senast som projektledare hos en fönsterentreprenör i södra Sverige, fick SSC Klingan in full pott med sin nya rekrytering.

– Jerker blir en viktig spelare i vårt nya lagbygge. Hans breda erfarenhet och personliga egenskaper är precis vad vi eftersökt för den här rollen, säger en nöjd Staffan Hällgren, VD på SSC Klingan.

Den nye projektledaren blir en viktig kugge hos SSC Klingan eftersom produktionen har växlats upp ordentligt under senare år. Arbetet med att beredare alla handlingar, inför produktionen i fabriken, har fått allt större betydelse att de fortlöper utan felaktigheter.

Jerker är mycket förväntansfull över sin nya roll på SSC Klingan.
– Jag vet sedan tidigare att de är duktiga och ambitiösa. Jag har också rätt bra koll på SSC som företag då jag har stött på dem ute på fältet. De har gott rykte och fina produkter.

Jag ser fram emot att bli en del av produktionen på SSC Klingan. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet och leverera ett lugn och en tydlighet som bidrar till effektiv produktion och träffsäkra leveranser, avslutar Jerker med ett tryggt leende.

Vid frågor, kontakta

Staffan Hällgren, VD
Direkt 0910-71 44 81
Vxl 0910-71 44 80

Lagergatan 1e, 931 36 Skellefteå
staffan.hallgren@sscgroup.se

anders@cco.se