Intern rekrytering ska stärka SSC Klingans produktion

SSC Klingan har rekryterat en ny produktionschef. Förvisso, ny som produktionschef men absolut inte ny i verksamheten. Tobias Hällgren, med 17 år i fabriken har fått förtroendet att axla rollen som produktionschef

SSC Klingan har rekryterat en ny produktionschef. Förvisso, ny som produktionschef men absolut inte ny i verksamheten. Tobias Hällgren, med 17 år i fabriken har fått förtroendet att axla rollen som produktionschef.

Tobias Hällgren, en av SSC Klingans meste medarbetare, har fått förtroendet att axla rollen som ny produktionschef på fabriken. Detta har beslutats efter en intern rekryteringsprocess som pågått under våren.

– Tobias är en av SSC Klingans mest erfarna produktionstekniker. Ingen på fabriken kan våra processer och maskiner bättre. Nu får han en möjlighet att kliva fram och ta mera ansvar, berättar Staffan Hällgren, VD på SSC Klingan.

SSC Klingans har haft en stark utveckling under de senaste åren vilket innebär att allt högre krav ställs på problemfri och effektiv produktion. Tobias räds dock inte det nya ansvaret på fabriken.

– Det känns jättekul att få ta ett kliv uppåt och få ett mer övergripande ansvar över produktionen. Jag tror det kan vara en fördel i min nya roll att jag arbetat vid precis varenda maskin här och kan fabriken utan och innan, säger Tobias och skrattar.

anders@cco.se