Garderobsskjutdörrar ny spännande SSC-produkt

– Det stämmer. Något som uppskattats väldigt mycket är att de här dörrarna både ser bra ut och känns bra. Den rejäla ”trätyngden” med den hela träramen ger en bättre funktionalitet och påtagligare kvalitetskänsla än normalt, säger SSCs Markus Nyström. Och trots att garderobsskjutdörrarna alltså nyss sett dagens ljus blev den första större leveransen till arkitektritade lägenheter på Södermalm i Stockholm en smärre succé. – Dörrarna överträffade kundens förväntningar faktiskt både ifråga om prisbild och kvalitet, vilket är det bästa betyg vi kunnat få, säger Markus. Södermalms-ordern satte dessutom SSCs förmåga till kundanpassning på rejäla prov. – Det handlade om…

2_webb– Det stämmer. Något som uppskattats väldigt mycket är att de här dörrarna både ser bra ut och känns bra. Den rejäla ”trätyngden” med den hela träramen ger en bättre funktionalitet och påtagligare kvalitetskänsla än normalt, säger SSCs Markus Nyström.

Och trots att garderobsskjutdörrarna alltså nyss sett dagens ljus blev den första större leveransen till arkitektritade lägenheter på Södermalm i Stockholm en smärre succé.5_webb2
– Dörrarna överträffade kundens förväntningar faktiskt både ifråga om prisbild och kvalitet, vilket är det bästa betyg vi kunnat få, säger Markus.

Södermalms-ordern satte dessutom SSCs förmåga till kundanpassning på rejäla prov.
– Det handlade om variationer både när det gällde höjder, bredder och material. Att vi kunde tillmötesgå kunden fullt ut visar på vår flexibla produktionsteknik, menar Markus.

Samtidigt efterlyser SSC nu krävande och tuffa utmaningar som tänjer gränserna gällande allt från dörrarnas design och konstruktion till tillverkning:
– Vi vet av erfarenhet att komplicerade och höga krav bidrar till att vi kan utveckla optimala lösningar gällande såväl produkterna som produktionen. Därför ser vi gärna att någon testar oss med något riktigt svårt, avslutar Markus Nyström med tävlingsiver i rösten och glimten i ögat.

anders@cco.se