Förbättrad konstruktion ger tätare fönster

SSC släpper nu en fönsternyhet. En helt ny version av fönster och fönsterdörr 2+1 har tagits fram där man vidareutvecklat ytterbågen med en ny, förbättrad konstruktion. Det nya fönstret och fönsterdörren som kommer att börja levereras till hösten. Efter ett omfattande utvecklingsarbete lanserar nu SSC ett nytt inåtgående och utåtgående 2+1 fönster och fönsterdörr där ytterbågen konstruerats om. De glasindelande spröjsen i ytterbågen kommer att ersättas av löstagbara utanpåliggande spröjs. Resultatet blir en tätare konstruktion samt att det kommer att underlätta vid fönsterputsning. Fönstret med sin nya konstruktion har fått en profilering som medger en större yta för montage av…

Förbättrad konstruktion ger tätare fönster

SSC släpper nu en fönsternyhet. En helt ny version av fönster och fönsterdörr 2+1 har tagits fram där man vidareutvecklat ytterbågen med en ny, förbättrad konstruktion. Det nya fönstret och fönsterdörren som kommer att börja levereras till hösten.

Efter ett omfattande utvecklingsarbete lanserar nu SSC ett nytt inåtgående och utåtgående 2+1 fönster och fönsterdörr där ytterbågen konstruerats om. De glasindelande spröjsen i ytterbågen kommer att ersättas av löstagbara utanpåliggande spröjs. Resultatet blir en tätare konstruktion samt att det kommer att underlätta vid fönsterputsning.

Fönstret med sin nya konstruktion har fått en profilering som medger en större yta för montage av de utanpåliggande spröjsen. I samband med förändringen av ytterbågen har även ett nytt utförande på spröjs och poster tagits fram. Det nya fönstret kommer att börja levereras från och med vecka 40 under 2021.

För mer information kontakta någon av våra säljare på Fönster eller läs mer på sscgroup.se/produkter/fonster-fonsterdorrar

anders@cco.se