Fo:ra biblioteksmöbler skapar uppståndelse på Bok- och biblioteksmässan

- Vi upplevde ett stort intresse för våra fo:ra produkter, säger Gunvor Stenberg, SSC. Också den leverans vi har till Stiftensen San Michele på Capri, Axel Munthes berömda rekreationsort, skapade nyfikenhet. Men den största överraskningen för i år var den nya exponeringshyllan i form av en uppslagen bok. Den väckte stor uppmärksamhet och redan under mässan kom flera beställningar in. Hyllan är en rolig detalj som kan förgylla både bibliotek och andra offentliga rum. Under de fyra mässdagarna kom besökarna med många trevliga tips på ytterligare användningsområden. Flera av uppslagen kan komma att bli verklighet, men Gunvor Stenberg avslutar med…

Mats Lindvall, Gunvor Stenberg och nya bokhyllan i SSC-montern på mässan.
Mats Lindvall, Gunvor Stenberg och nya bokhyllan i SSC-montern på mässan.

– Vi upplevde ett stort intresse för våra fo:ra produkter, säger Gunvor Stenberg, SSC. Också den leverans vi har till Stiftensen San Michele på Capri, Axel Munthes berömda rekreationsort, skapade nyfikenhet.

montern-07Men den största överraskningen för i år var den nya exponeringshyllan i form av en uppslagen bok. Den väckte stor uppmärksamhet och redan under mässan kom flera beställningar in. Hyllan är en rolig detalj som kan förgylla både bibliotek och andra offentliga rum. Under de fyra mässdagarna kom besökarna med många trevliga tips på ytterligare användningsområden. Flera av uppslagen kan komma att bli verklighet, men Gunvor Stenberg avslutar med att poängtera:
– Vårt primära mål är att möblerna ska fungera på plats i den miljö och på det sätt som kunderna önskar.

Tack alla ni som besökte oss i vår monter på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg!

anders@cco.se