Fo:ra biblioteksmöbler på Bok- & Biblioteksmässan 2008

I år var vårt tema - det flexibla biblioteket, med de flesta produkterna mobila, vilket gjorde att  vi snabbt kunde förändra monterns utseende under mässdagarna. Bokhyllan Sling med dess böjda former och exponeringsmöjligheter, den nätta arbetsstationen, bokvagnarna och dom trevliga accessoarerna drog blickarna till sig och vi fick väldigt mycket beröm för både möblerna och montern som helhet. Det är med stor glädje vi kan berätta att vi för 3:e året i rad har utsetts till mässans snyggaste monter av bedömande gymnasieelever med motiveringen luftig, trendig, stilren, vackra och ergonomiska produkter och bra ljussättning. Att det är ungdomar som gjort…

I år var vårt tema – det flexibla biblioteket, med de flesta produkterna mobila, vilket gjorde att  vi snabbt kunde förändra monterns utseende under mässdagarna.

Bokhyllan Sling med dess böjda former och exponeringsmöjligheter, den nätta arbetsstationen, bokvagnarna och dom trevliga accessoarerna drog blickarna till sig och vi fick väldigt mycket beröm för både möblerna och montern som helhet.

Det är med stor glädje vi kan berätta att vi för 3:e året i rad har utsetts till mässans snyggaste monter av bedömande gymnasieelever med motiveringen luftig, trendig, stilren, vackra och ergonomiska produkter och bra ljussättning. Att det är ungdomar som gjort bedömningen gör det extra betydelsefullt då vi i och med detta fått en bekräftelse på att vi är helt rätt när det gäller våra möbler till bibliotek där ungdomar är en stor representerad grupp.

Vi vill tacka för utmärkelsen och alla som besökte vår monter.

Bok-&bibliotek-08-034 Bok-&bibliotek-08-033 Bok-&bibliotek-08-031 Bok-&bibliotek-08-023

anders@cco.se