Erfarna orderberedare till SSC Etri

De uppskattade orderberedare Tobias Widén och Christer Rosgren har gått vidare till nya utmaningar vilket medfört ett behov av rekrytera nya duktiga orderberedare till vår fönsterproducent SSC Etri inom SSC Group. Rekryteringsprocessen är nu klar och vi kan berätta att de erfarna orderberedarna Jonathan Knutsson och Jörgen Ekström kommer ta över deras roller. De har båda mångårig erfarenhet av produktion, leveransbevakning och reklamationer och känner väl till SSC Etris fabrik vilket innebär att våra kunders fönsterbeställningar kommer att hanteras lika effektivt och smidigt som tidigare. Vi hälsar Jonathan och Jörgen varmt välkomna!


De uppskattade orderberedare Tobias Widén och Christer Rosgren har gått vidare till nya utmaningar vilket medfört ett behov av rekrytera nya duktiga orderberedare till vår fönsterproducent SSC Etri inom SSC Group.

Rekryteringsprocessen är nu klar och vi kan berätta att de erfarna orderberedarna Jonathan Knutsson och Jörgen Ekström kommer ta över deras roller. De har båda mångårig erfarenhet av produktion, leveransbevakning och reklamationer och känner väl till SSC Etris fabrik vilket innebär att våra kunders fönsterbeställningar kommer att hanteras lika effektivt och smidigt som tidigare.

Vi hälsar Jonathan och Jörgen varmt välkomna!

anders@cco.se