En pålitlig partner för effektiv projektledning och montering av snickeriprodukter

SSC Entreprenad är inte bara ett montagebolag – de är experter inom projektledning och montering av snickeriprodukter från SSC. Med lång erfarenhet och ett stort fokus på detta område har SSC Entreprenad fått en stark position som en pålitlig och kompetent partner inom byggbranschen.

En av de mest framträdande egenskaperna hos SSC Entreprenad är att de tillsammans med SSC tar ansvar för hela kedjan från fabrik till färdigmonterad produkt. Det betyder att de inte bara har ansvaret för att produkterna monteras korrekt, utan också för logistik, planering, samordning, avvikelsehantering och projekt-, produkt- samt miljödokumentation. Detta gör det möjligt för en beställare att enkelt upphandla alla nödvändiga funktioner från en enda leverantör vilket sparar både tid och resurser.

Kvalité, miljö- och arbetsmiljökrav

SSC Entreprenad uppfyller dagens högt ställda krav på dokumentation, kvalité (ISO 9000), miljö- och arbetsmiljökrav inom branschen vilket har gjort SSC Entreprenad till en uppskattad samarbetspartner till såväl föreskrivande led som konstruktörer och byggentreprenörer. Deras förmåga att leverera högkvalitativa resultat i enlighet med de strängaste standarderna gör dem till det självklara valet.

Experter inom snickerimontage för en smidig byggprocess

SSC Entreprenad är specialister på snickeriprodukter från SSC. De hanterar komplexa montagelösningar med skicklighet och precision vilket ger dig som uppdragsgivare ett effektivt byggande av snickerier i ditt byggprojekt.

– Då vi involveras tidigt i projekten hinner vi planera bättre tillsammans med kunden och kan säkerställa en smidig och kostnadseffektiv montering av dörrar, fönster, glaspartier och inredning, berättar Thomas Andersson, entreprenadchef på SSC Entreprenad.

Thomas fortsätter:
– Självklart säkerställs att allt montage uppfyller uppsatta kvalitets- och funktionskrav.

Effektiva projektledare och skickliga montörer på plats Bakom SSC Entreprenads framgång finns ett nätverk av yrkesskickliga montörer och projektledare med lång erfarenhet från branschen och av SSC:s produkter. Tillsammans arbetar de med effektiv kommunikation, noggrann planering samt ett stort engagemang för att säkerställa att projekten utförs på ett effektivt och framgångsrikt sätt.

Genom att anlita SSC Entreprenad får du tillgång till projektledare och montörer direkt på din byggarbetsplats. Många uppdragsgivare drar nytta av denna “på-plats-resurs” för att utföra kompletterande uppdrag, vilket förenklar och skapar värde i hela byggprocessen.

Vill du veta mer om hur SSC Entreprenad kan hjälpa dig i ditt projekt?

Kontakta SSC Entreprenad här eller lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig!

anders@cco.se