En av SSCs mest exklusiva trappleveranser någonsin till en privatbostad

– Det är helt klart den häftigaste trappa vi upphandlat till en privatbostad, säger Torbjörn Wiegandt, projektledare hos HMB Constructions, entreprenör i projektet och ett av Sveriges 20 största byggföretag. Det speciella är framförallt designen, konstruktionen och materialkombinationen. Det handlar om en böjformad ektrappa, svängd ända upp till valvkanten och med täckande glasräcken hela vägen. Den höga konstruktionsmässiga svårighetsgraden och höga kvalitetskrav bidrog till att HMB vände sig till SSC. – Kvaliteten är väldigt viktig när det gäller sådana här exklusiva produkter, i kombination med bra leveranstider. Eftersom vi har goda erfarenheter av SSC föll valet på dem, säger Torbjörn…

P4250007– Det är helt klart den häftigaste trappa vi upphandlat till en privatbostad, säger Torbjörn Wiegandt, projektledare hos HMB Constructions, entreprenör i projektet och ett av Sveriges 20 största byggföretag.

Det speciella är framförallt designen, konstruktionen och materialkombinationen. Det handlar om en böjformad ektrappa, svängd ända upp till valvkanten och med täckande glasräcken hela vägen. Den höga konstruktionsmässiga svårighetsgraden och höga kvalitetskrav bidrog till att HMB vände sig till SSC.

– Kvaliteten är väldigt viktig när det gäller sådana här exklusiva produkter, i kombination med bra leveranstider. Eftersom vi har goda erfarenheter av SSC föll valet på dem, säger Torbjörn Wiegandt.

I leveransen ingår även montage från SSC.
– Det är viktigt för slutresultatet. Därför ser vi det som en kvalitetssäkring att anlita SSCs vana montörer, säger Torbjörn.

3d-trappa_01
3D-ritning

På SSCs är man givetvis både stolta och glada över leveransen.
– Det är inte varje dag som vi får en order av den här digniteten, och det är ännu ovanligare till privata bostäder. Samtidigt ser vi ett allt starkare intresse och en klar uppvärdering av trappans betydelse, säger Jens Karlsson, säljare på SSC.

Torbjörn Wiegandt som jobbar ”ute på fältet” håller med:
– Fler och fler inser vilken stor del trappan egentligen är av huset. Då är man också villig att satsa mer och för att få något som lyfter hela inomhusmiljön. Och i takt med högkonjunkturer och allt bättre ekonomiska förutsättningar kan folk även ta ut svängarna mer, avslutar Torbjörn.

anders@cco.se