Emil Dahle, ny projektledare till SSC Klingan

Emil Dahle har rekryterats som projektledare till snickeriproducenten SSC Klingan. Med tio års erfarenhet inom metallindustri är det nu dags för honom att byta material och att arbeta med dörrar och glaspartier. Ulf Rosenius, vd på SSC Klingan, välkomnar nyförvärvet och berättar att Emils primära arbetsuppgifter kommer vara att omvandla projekt till effektiv produktion. ”Det känns fantastiskt trevligt från vår sida. Emil gjorde sin LIA (Lärande i arbete) under hösten hos oss och har därför redan erfarenhet inom verksamheten. Nu fick vi möjligheten att anställa honom också”, berättar Ulf Rosenius. Emil Dahle har genomgått en utbildning som produktionstekniker inom digitalisering…

Emil Dahle har rekryterats som projektledare till snickeriproducenten SSC Klingan. Med tio års erfarenhet inom metallindustri är det nu dags för honom att byta material och att arbeta med dörrar och glaspartier.

Ulf Rosenius, vd på SSC Klingan, välkomnar nyförvärvet och berättar att Emils primära arbetsuppgifter kommer vara att omvandla projekt till effektiv produktion.

”Det känns fantastiskt trevligt från vår sida. Emil gjorde sin LIA (Lärande i arbete) under hösten hos oss och har därför redan erfarenhet inom verksamheten. Nu fick vi möjligheten att anställa honom också”, berättar Ulf Rosenius.

Emil Dahle har genomgått en utbildning som produktionstekniker inom digitalisering och datorstödd tillverkning på Yrkeshögskolan i Skellefteå.

”Det känns väldigt spännande och jag ser verkligen fram emot min nya roll. Jag är självklart glad att få nytta av min tidigare erfarenhet, men också att få en chans att lära mig mer om en ny bransch”, avslutar Emil.

Emil Dahle tillträder sin nya roll som projektledare den 14 februari.

SSC Klingan söker fler projektledare. Vill du också vara en del av Nordens ledande producent av projektanpassade snickerier? Tveka inte att höra av dig till oss!

anders@cco.se