Elin Ackefall ny försäljningschef för Inredning

De som följer SSC vet att Elin haft flera roller inom organisationen. Först som affärsstöd för Export och nu senast som säljare för Dörrar & Glaspartier. Nu tar hon klivet till försäljningschef för affärsområdet Inredning. – Jag gillar utmaningar och rollen som försäljningschef för Inredning passar mig perfekt. På Inredning så är det möjligt att komma in tidigare i processerna och där finns chans till samarbete direkt med arkitekterna, berättar Elin Inredning är ofta projektspecifik vare sig om det är på ett offentligt kontor, i en skola, sjukhus eller konserthall. Den ska spegla verksamheten och den miljö som man vill…

De som följer SSC vet att Elin haft flera roller inom organisationen. Först som affärsstöd för Export och nu senast som säljare för Dörrar & Glaspartier. Nu tar hon klivet till försäljningschef för affärsområdet Inredning.

– Jag gillar utmaningar och rollen som försäljningschef för Inredning passar mig perfekt. På Inredning så är det möjligt att komma in tidigare i processerna och där finns chans till samarbete direkt med arkitekterna, berättar Elin

Inredning är ofta projektspecifik vare sig om det är på ett offentligt kontor, i en skola, sjukhus eller konserthall. Den ska spegla verksamheten och den miljö som man vill uppnå när det gäller det estetiska, funktionella och praktiska. Dessutom ska designen också integreras och harmonisera med byggnadens arkitektur. Här krävs kunskap, planering och finess.

– Vi har sett Elin utvecklas på ett mycket positivt sätt i sin säljroll. När nu Maria valde att gå vidare i karriären så var det inte svårt att ge Elin chansen att få ta Inredningsavdelningen till nya mål, avslutar Dan Magnusson VD.

anders@cco.se