Cecilia Rosendahl ny ekonomichef på SSC

Efter en rekryteringsprocess har Cecilia Rosendahl fått uppdraget som ny ekonomichef på SSC. Hon kommer närmast från en roll som kontorschef på revisionsbyrån PwC i Skellefteå. Cecilia Rosendahl har lång erfarenhet av revision där hon senast arbetat som kontorschef på PwC. Nu tar hon steget över till kundsidan genom sitt nya uppdrag som ekonomichef på SSC. – I min tidigare roll inom revision så arbetar man punktvis med många olika företag som dessutom verkar i olika branscher. Därför känns det riktigt spännande att nu få fokusera på endast ett företag, säger en förväntansfull Cecilia. Cecilias långa och breda erfarenhet kommer…

Efter en rekryteringsprocess har Cecilia Rosendahl fått uppdraget som ny ekonomichef på SSC. Hon kommer närmast från en roll som kontorschef på revisionsbyrån PwC i Skellefteå.

Cecilia Rosendahl har lång erfarenhet av revision där hon senast arbetat som kontorschef på PwC. Nu tar hon steget över till kundsidan genom sitt nya uppdrag som ekonomichef på SSC.

– I min tidigare roll inom revision så arbetar man punktvis med många olika företag som dessutom verkar i olika branscher. Därför känns det riktigt spännande att nu få fokusera på endast ett företag, säger en förväntansfull Cecilia.

Cecilias långa och breda erfarenhet kommer väl till pass för SSC då hon både kommer fungera som ett stöd för organisationen men även ha det yttersta ansvaret för bolagets ekonomi.

Dan Magnusson, VD på SSC tycker att det känns utmärkt att få en sådan kapabel kraft som Cecilia in i verksamheten.

– Tidigare har Cecilia arbetat som revisor och granskat sådana som oss. Nu kliver hon in på ”andra sidan”. Hon kan hantverket och vi ser fram emot att jobba tillsammans, säger en nöjd Magnusson.

Cecilia tillträdde sin nya tjänst den första februari.

anders@cco.se