Export

Nordens ledande snickerileverantör och objektspecialist – även i Norge

Sedan 1959 har unika miljöer i trä levererats från SSC över hela Norden med en affärsmodell som innefattar hela kedjan från rådgivning och försäljning till produktion och montage. Idag omsätter SSC Group nära en halv miljard och har totalt 320 anställda i hela gruppen.

SSC har också ett helägt dotterbolag i Norge, SSC Joinex AS, som representerar SSC och dess erbjudande på den norska marknaden. Där är SSC Joinex idag ett välkänt och respekterat varumärke.

SSC Joinex har under det senaste decenniet levererat produkter och tjänster till många stora och uppmärksammade byggprojekt i Norge. Clarion Hotel Stavanger, Quality Hotel Edward Grieg, Stavanger Konserthus, Mjøstårnet och nu aktuella Stavanger Universitetssykehus, SUS2023 dit man förväntas leverera drygt 3000 innerdörrar och 2500 m2 glaspartisystem är några goda exempel.

Söker ni en erfaren rådgivare och leverantör som kan hjälpa er att skapa unika miljöer i trä till ert kontor-, sjukhus eller skolbygge så tveka inte att kontakta våra säljare på norska marknaden.

Mjøstårnet

Mjøstårnet sett från Mjøsa. (Voll Arkitekter AS)

Kontakt

SSC Skellefteå AB
Box 761, 931 27 Skellefteå

Besöksadress
Lagergatan 1B

Visa på karta