SSC Klingan

 

Om SSC Klingan

Viktigt för oss på SSC Klingan är vår värdegrund.
Vi är ett lag som tillsammans skapar

Trivsel
Engagemang
Delaktighet

Vår värdegrund är viktig för att vi som grupp ska leverera kundvärde. Med stort kunnande och en ständigt pågående digitaliseringsprocess i företaget är vi rustade för att hjälpa dig som kund. Vi har kompetens att jobba hela vägen med projektering, konstruktion och produktionsberedning.

I SolidWorks visualiseras allt i 3D för att säkerställa bästa funktion och design där sedan moderna CNC-maskiner omvandlar våra CAD-ritningar till funktionella träprodukter av högsta kvalité.

Vår strävan är att ha väl definierade produkter som tillåter en stor variation på utförandet. Projektanpassning och vidareutveckling av produkterna sker kontinuerligt för att uppfylla de flesta önskemålen.

 

Att vi utför ytbehandling med vattenbaserade färger är också vad du som kund kan förvänta dig av ett modernt snickeri. Valet värnar om både yttre och inre miljö.

Höga ambitioner och engagerade medarbetare kombinerat med långtgående anpassningar till kundönskemål och användningsområde har resulterat i leveranser till prestigeprojekt som exempelvis House of Sweden, MOOD Stockholm och senast Linnéuniversitetet.

Fredrik Nystedt

Produktutveckling+46 910-71 44 86

Tobias Hällgren

Produktionschef+46 910-71 44 84

Per-Anders Karlsson

Projektledare+46 910-71 44 89

Daniel Östlund

Inköp / Projektledare+46 910-71 44 83

Emil Dahle

Produktionsplanering / Projektledare+46 910-71 51 71

Emil Ingvarsson

Projektledare