Om SSC Entreprenad

SSC Entreprenad är SSC’s renodlade entreprenadbolag. Precis som övriga delar av SSC-gruppen är vi en kunnig och erfaren partner med ändamålsenliga lösningar. Vi ser byggprojektet ur ett helhetsperspektiv, där projektering och montering av allt mer komplexa produkter och funktioner samsas med rådgivning, mängdning & logistik, certifiering, beredskap och efterservice.

Detta gör SSC till en erfaren, trygg och uppskattad samarbetspartner till såväl föreskrivande led som konstruktörer och byggentreprenörer. Vi samlar alla dessa tjänster i ett eget bolag, SSC Entreprenad.

 

Alltid rätt projektledning och kompetens

En viktig styrka hos SSC Entreprenad är företagets stora nätverk och många kontaktytor. Det gör att vi kan skräddarsy vår projektorganisation och sammansättningen av övriga kompetenser för varje projekt, stort som smått. Resultatet blir att produkterna alltid hanteras och monteras rätt, och att problem och underhållsbehov minimeras. SSC Entreprenad sparar alltså både tid och pengar genom att göra ditt arbete enklare, snabbare och slutresultatet bättre.

Helt nytt men lika tryggt som vanligt

Mitt bland alla nya, förstärkta fördelar är ändå allt som vanligt för dig som kund. Du behöver inte förändra dina rutiner i din relation och kommunikation med SSC. Vi är alltjämt din kontraktspartner, och SSC Entreprenad den som utför arbetet.

 

Kontakta SSC Entreprenad