SSC Klingan uppdaterar sin personalstyrka

Peter Fällström, projektledare på SSC Klingan går nu i pension. SSC Klingan tackar honom för de år som han bidragit till företagets utveckling. Peter lämnar över stafettpinnen till en nygammal rekrytering – Jerker Lindgren. Jerker har över 10 års erfarenhet av fönstertillverkning och kommer närmast från en roll som projekteringsledare på Fastec. Han återvänder nu…

Peter Fällström, projektledare på SSC Klingan går nu i pension. SSC Klingan tackar honom för de år som han bidragit till företagets utveckling. Peter lämnar över stafettpinnen till en nygammal rekrytering – Jerker Lindgren. Jerker har över 10 års erfarenhet av fönstertillverkning och kommer närmast från en roll som projekteringsledare på Fastec. Han återvänder nu till SSC Klingan som projektledare.

”Det känns riktigt kul att vara tillbaka. Det finns mycket kompetens under taket och många ambitiösa medarbetare. Jag ser fram emot att vara en del av produktionen igen” – Jerker Lindgren, projektledare på SSC Klingan.

SSC Klingan är i ständig utveckling för att möta kundens behov. De har lång erfarenhet av att jobba hela vägen med projektering, konstruktion och produktionsberedning. De arbetar ständigt med att effektivisera produktionen med träffsäkra leveranser. Två viktiga beståndsdelar i vad som förväntas av ett modernt snickeri. Det primära då är att ha rätt person på rätt plats.

”Jag vill passa på att tacka Peter Fällström för hans många år av lojalt arbete på SSC Klingan och önska honom allt gott i framtiden. Samtidigt vill jag välkomna Jerker tillbaka till företaget. Vi behövde förstärkning och blev väldigt glada över att Jerker var tillgänglig och ville komma tillbaka till oss. Det händer mycket på Klingan just nu och med Jerkers kompetens och erfarenhet från snickeriproduktion och entreprenad blir han en viktig del i laget som fortsätter att utveckla företaget till ett snickeri i världsklass” – Ulf Rosenius, VD på SSC Klingan.

Jerker Lindgren tillträdde sin nya tjänst den 2 maj 2023

anders@cco.se