Peter Forsséll slutar som VD för SSC Skellefteå AB

Peter Forssell och Dan Magnusson   – Peter har lett SSC i en mycket omfattande och framgångsrik utvecklingsprocess. Ett resultat av detta är att SSC idag har ett av branschens absolut starkaste varumärken. Vi hade gärna sett att Peter fortsatt samtidigt som vi respekterar hans beslut att gå vidare i sin yrkeskarriär, säger Dan Magnusson, SSC:s styrelseordförande och tillförordnade VD. – Det är få förunnat att få vara med om den utveckling som präglat SSC senaste decenniet. Jag är väldigt tacksam att ha fått vara en del av denna utveckling och oerhört stolt över alla de medarbetare jag haft förmånen…

Peter Forssell och Dan Magnusson

 

– Peter har lett SSC i en mycket omfattande och framgångsrik utvecklingsprocess. Ett resultat av detta är att SSC idag har ett av branschens absolut starkaste varumärken. Vi hade gärna sett att Peter fortsatt samtidigt som vi respekterar hans beslut att gå vidare i sin yrkeskarriär, säger Dan Magnusson, SSC:s styrelseordförande och tillförordnade VD.

– Det är få förunnat att få vara med om den utveckling som präglat SSC senaste decenniet. Jag är väldigt tacksam att ha fått vara en del av denna utveckling och oerhört stolt över alla de medarbetare jag haft förmånen att arbeta med genom åren, säger Peter Forsséll.

SSC är idag Nordens ledande snickerileverantör till objektsmarknaden, ofta i rollen som helhetsleverantör i prestigeprojekt som Turning Torso, Stockholm Waterfront och nu senast de prisbelönta projekten Aula Medica och Tele2 Arena.

– Det här är en utveckling och positionering som vi givetvis vill fortsätta att målmedvetet förstärka, bland annat genom fortsatt kompetent, offensivt och långsiktigt ledarskap. Det känns väldigt inspirerande, avslutar Dan Magnusson.

Mer information:

Styrelseordförande
Dan Magnusson
dan.magnusson@sscgroup.se
070-655 47 47

Peter Forsséll
peter.forssell@sscgroup.se
070-624 00 48

anders@cco.se