Projektadministratör till SSC Entreprenad

Projektadministratör till SSC Entreprenad

Placering: Sollentuna, SSC Entreprenad

Vi behöver förstärka kontoret med en projektadministratör. Rollen innebär att hjälpa våra projektledare med administrationen i våra inredningsentreprenader.
Det finns ett flertal olika arbetsuppgifter och arbetsmoment som du kommer att bli delaktig i t ex:

  • Delta i planering/beredning av projekt tillsammans med projektledarna
  • Kvalité- och miljöarbete med kontrollplaner och egenkontroller
  • Arbetsmiljöarbete med riskanalyser och arbetsberedningar
  • Projektbudgetarbete med betalplaner för fakturering och kostnadsuppföljningar
  • Utforma offerter (ej kalkylering) och ibland kontraktsskrivning
  • Personaladministration av våra yrkesarbetare etc
  • Delta vid underhåll och utveckling av vårt certifierade ledningssystem för kvalitet och miljö.

Vi är certifierade enligt ISO 900 och ISO14 000.

Tjänsten är en heltid med placering på kontoret i Sollentuna, några resor/år kan förekomma främst till kontoret i Skellefteå eller någon av våra fabriker. SSC Entreprenad är medlem i Sveriges Byggindustrier och tillämpar gällande kollektivavtal på tjänstemannasidan. Vi tror att du arbetat med liknande arbetsuppgifter i något byggföretag och är välbekant med byggprocesserna och hur entreprenaderna bedrivs idag.

Vi vill också att du har en god datavana och intresse och vilja medverka till att utveckla vårt arbetssätt medhjälp av digitala hjälpmedel. Vi har några pågående projekt som syftar till en ökad nytta både internt men även externt med digitala lösningar av t.ex. projektdokumentation och KMA arbete.

Vi ser fram emot din ansökan senaste den 30/7 till nyttjobb@sscgroup.se eller brevledes till SSC Entreprenad, Box 761 931 27 Skellefteå. Rekrytering sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag

Frågor om tjänsten besvaras av Örjan Kallin, VD SSC Entreprenad, på epost orjan.kallin@sscgroup.se eller på telefon 070-630 12 63.